Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Φασιστοειδή έσπασαν τα γραφεία της M.API.ΔA-Y στη Δάφνη

Για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα 2 ημερών «άγνωστοι» έσπασαν τα τζάμια των γραφείων μας.
Είχε προηγηθεί ανάλογη ενέργεια το βράδυ της Κυριακής προς Δευτέρας 1-2 Σεπτέμβρη με μπουκάλι από μπύρα που ρίχτηκε μέσα από τα σπασμένα τζάμια, χωρίς να υπάρξει ανάφλεξη.
 
Ξέρουμε πως η στάση μας ενοχλεί τους υπηρέτες της τρόικας και το ακροδεξιό ρατσιστικό παρακράτος. Η καταστολή σε ελεύθερους κοινωνικούς χώρους και καταλήψεις από τα κυβερνητικά ΜΑΤ και οι ύπουλες παρακρατικές επιδρομές των νεοναζιστών σε στέκια -γραφεία κομμάτων και δημοτικών σχημάτων της αριστεράς πάει χέρι- χέρι με την επίθεση στους μισθούς συντάξεις υποβαθμίζοντας το βιοτικό επίπεδο του λαού.
Ο πόλεμος που ξεκίνησαν θα τους γυρίσει σαν μπούμερανκ
Η πανηγυρική αθωοση του Σάββα Μιχαήλ (γραμματέα του ΕΕΚ) και του Κ. Μουντζούρη (πρώην πρύτανη ΕΜΠ) ύστερα από την μήνυση των νεοναζί και το τεράστιο κύμα συμπαράστασης στο οποίο συμμετείχαμε ενεργά - σε αντίθεση με την δημοτική αρχή του Σταυριανουδάκη που μποϊκοτάρισε την συζήτηση στο δημ. Συμβούλιο- δείχνει πως με την κινητοποίηση και την συλλογική δράση από τα κάτω μπορούμε να συντρίψουμε τα σχέδια τους.
Δηλώνουμε στους θρασύδειλους νεοναζί νυχτερινούς δολιοφθορείς πως δεν μας τρομάζουν - μας εξοργίζουν.
Ούτε στη Δάφνη ούτε πουθενά τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά
MAXOMENH ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΔΑΦΝΗΣ - ΥΜΗΤΤΟΥ
4/9/13

Καταδικάζουν
* Το Δημοτικό Συμβούλιο Δάφνης-Υμηττού καταγγέλλει την επίθεση που δέχτηκε το γραφείο της Δημοτικής Κίνησης της Μαχόμενης Αριστερής Δύναμης Ανατροπής, το οποίο βρίσκεται στην Αρκαδίου 2, στην  Δάφνη, την Κυριακή προς Δευτέρα, 1 προς 2  Σεπτέμβρη.
Είχε προηγηθεί αναγραφή φασιστικών συνθημάτων, συμβόλων και είχαν τοποθετηθεί αυτοκόλλητα  νεοναζιστικού περιεχομένου στην πρόσοψη του γραφείου.
Στο χώρο βρέθηκε μπουκάλι μπύρας που ρίχτηκε μέσα από τα σπασμένα τζάμια, χωρίς να υπάρξει ανάφλεξη.
Ανάλογη επίθεση είχαν δεχθεί στο παρελθόν και τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Δάφνης-Υμηττού.
Το Δ.Σ. καταδικάζει απερίφραστα τέτοιες ενέργειες και ζητά την αποκάλυψη και τιμωρία των ενόχων.
(ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΟΜΟΦΩΝΑ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου